Bojan Šljokić

Rukovodilac sektora za poslovno i finansijsko savjetovanje

Telefon: +387 51 922 056

Email: [email protected]

Biografija

Rođen 1977.godine. Diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci 2004.godine.
Bogato poslovno iskustvo stekao je radeći u nekoliko firmi.
U preduzeću VralInvest d.o.o. Banja Luka, obavljao je poslove stručnog saradnika za investicije, koji su uključivali pomoć klijentima u definisanju razvojnog cilja preduzeća, odabiru vrste i načina pristupa finansijskim izvorima, izboru najbolje finansijske mogućnosti za realizaciju konkretne poslovne ideje, izradu poslovnog plana, kreditne aplikacije, investicionog projekta, studije izvodljivosti i sl.
U brokersko-dilerskoj kući “Eurobroker” a.d. Banja Luka, obavljao je brokerske poslova i stekao iskustvo u oblasti finansijskih tržišta i korporativnog upravljanja.
Radeći na poziciji finansijskog direktora a potom i generalnog direktora preduzeća „Potkozarje“ a.d. Gradiška, stekao je iskustvo u rukovođenju privrednim subjektima i direktno je učestvovao u organizaciji i provođenju sanacije i restrukturiranja preduzeća.
U Novoj banci a.d. Banja Luka radio je na poslovima stručnog saradnika za internu reviziju, stručnog saradnika za razvoj proizvoda te na poslovima stručnog saradnika za upravljanje prodajom i šalterskim poslovanjem.
Posjeduje položen državni ispit za zvanje Brokera kao i certifikat DEZA/GTZ konsultanta. Aktivno govori engleski jezik. Oženjen je i otac jednog djeteta. U slobodno vrijeme bavi se brdskim biciklizmom i planinarenjem.
Od juna 2019.godine član je VELA consulting tima.