O nama

VELA consulting

Naša misija

Naša misija je da podstaknemo sposobnost privrednika i preduzetnika da stvaraju nove vrijednosti, da kontrolišu i upravljaju rizicima i unapređuju svoje poslovanje.

Višegodišnje iskustvo

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, prethodnim rezultatima članova tima, kao i uspostavljenoj saradnji sa izuzetno kvalitetnim i provjerenim stručnim saradnicima i poslovnim partnerima, VELA consulting je u mogućnosti da u svakom trenutku pruži najširi spektar usluga koje će doprinijeti ostvarenju postavljenih ciljeva klijenata, iz svih privrednih oblasti u kojima djeluju.

Uspjeh u poslovanju

VELA consulting tim je ponosan na veliko iskustvo u uspješnom restrukturiranju privrednih subjekata, unapređenju transparentnosti poslovanja istih, povećanju produktivnosti, racionalizaciji troškova, osvajanju tržišta, kreiranju novih proizvoda, pravnoj zaštiti, i nizu aktivnosti i usluga u vezi sa obezbjeđivanjem uspješnog poslovanja privrednih subjekata, te stalnom podsticanju i ostvarivanju njihovih iznadprosječnih rezultata.

Naša vizija

Vizija VELA consulting-a je da postane pouzdan i dugoročan poslovni partner za svoje klijente kojima uvijek postavlja visoke ciljeve i pomaže im da ih i ostvare.